zondag, november 05, 2006

Zondagochtend werkzaamheden

Ik ga aardig aan het Canadese ritme wennen, vanochtend niet al te vroeg wakker. Om een uur of acht naar buiten voor een stukkie rennen door het park, dat direct aan het hotel grenst. Ik kon echter direct weer terug, want het was weer steenkoud! Na een extra laag kleding toch een stevig rondje gelopen.
Gisteravond hadden we al ontdekt dat het zwembad op onze verdieping lag, dus maar een plons gewaagd. Warm bubbelbad, fitnessruimte en sauna, we hebben nog veel te veel te doen hier. Rookbeleid is overigens zeer streng hier. In openbare gebouwen mag er niet gerookt worden, maar ook niet in restaurants. Sommige bars staan sigaretten nog toe, maar sigaren zijn dan weer verboden.

Ontbeten en de stad in. We hadden op Google Maps gekeken hoe we in het Chinook Shopping Centre moesten komen en dachten te gaan lopen. Werd ons afgeraden door het personeel, te ver. Trein gepakt en een paar uurtjes gewinkeld.

Gaan nu nog richting Calgary Tower. Het is helder, zonnig weer (ik denk wel een graad of 15, vanochtend vroor het nog stevig), dus het uitzicht zal goed zijn.

Geen opmerkingen: